Hoofdsponser Site

murprotec_small

Vergaderingen:
di dec 02 @20:00
BESTUUR
di dec 09 @20:00
BESPREKING + SPELERS
di dec 16 @20:00
DAG BSTUUR + AFGEV + TRAINERS
di dec 30 @20:00
bespreking +SR Trainers
di jan 06 @20:00
BESTUUR
di jan 13 @20:00
BESPREKING + SPELERS
Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag147
mod_vvisit_counterGisteren814
mod_vvisit_counterDeze week3842
mod_vvisit_counterVoorbije week3780
mod_vvisit_counterDeze maand11932
mod_vvisit_counterVoorbije maand7086
mod_vvisit_counterSinds begin580888

Vandaag: nov 29, 2014

PostHeaderIcon K.F.C. Excelsior Kaart

PostHeaderIcon EXC KAART - RAPID LEEST : 3 - 1

Opnieuw driepunter in eigen huis !

De wedstrijd tegen Rapid Leest kon niet beter starten voor onze groen-witten. Na amper 4 minuten schilderde Tom Eysackers een vrije trap perfect voor doel. De bezoekende doelman Van Halle kon in eerste instantie zijn netten nog proper houden maar de afvallende bal werd door Wim Parmentier perfect en staalhard in doel geschoten tussen een resem bezoekende verdedigers. Rapid Leest bleek echter niet onder de indruk en het gevaarlijke bezoekende spitsenduo Verbruggen – De Jongh deed de Exc Kaart aanhang meermaals bibberen. Niet onverdiend kwam Rapid Leest langszij nadat de in de eerste periode zeer bedrijvige Pieter Verbruggen de bal na een mooie en snelle actie voorbij onze goalie Steve kon schieten.

Ne de rust moest Rapid Leest gas terugnemen. Nadat de uitgebroken Tom Eysackers foutief gestopt werd in de grote rechthoek door de bezoekende doelman Van Halle kon opnieuw Wim Parmentier de elfmeter binnenschieten. Zijn tweede van de namiddag ! De volledige Exc Kaart aanhang hoopte om deze week wel de volle buit over de streep te trekken…. Toch was er nog een wereldsave van Steve Van Mirlo nodig om de 2-2 te vermijden. Kort daarop spreidde Wim Walschaerts nogmaals zijn voetbalintellect ten toon door met een perfect getrapte bal invaller Kevin Ooms de diepte in te sturen. Kevin werkte de bal perfect voorbij de uitkomende Van Halle en de 3-1 einstand stond op het bord. Een namiddag waarbij alle doelpunten gescoord werden door Exc Kaart jeugdproducten. Dat verdient zeker ook een vermelding ! Volgend weekend opnieuw een zeer belangrijke wedstrijd op het terrein van Ternesse.

Ploegopstelling Exc Kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck, Kerstens, De Meyer, Walschaerts, Matkovic, Karahmet (88’ Gys), Parmentier, Eysackers (75’ Ooms) , Coppieters, Beenens (75’ Jaspers)

Geel : Beenens, Matkovic, Eysackers, Parmentier

Verslag : Werner Cruysweegs

Voor de foto's van onze huisfotograaf Herman gelieve te klikken op onderstaande foto

kaarapid

Laatst aangepast ( zondag 23 november 2014 20:24 )

 

PostHeaderIcon PALINGSLAG

Gelieve er rekening mee te houden dat de formulieren van de Palingslag ten laatste dit weekend moeten binnengebracht worden. Gelieve te bezorgen aan de afgevaradigde van uw team die alles dan verzamelt en tesamen afgeeft aan de organisatoren.

Alvast bedankt !

palingslag

 

PostHeaderIcon WEEKENDWEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAARAP

 

PostHeaderIcon KFC NIJLEN - EXC KAART : 2 - 2

De wedstrijd die 10 seconden te lang duurde…

Zelden was de ontgoocheling na een gelijkspel bij de derde uit de rangschikking zo groot als vandaag…

Onze Koartjes speelden op het terrein van KFC Nijlen een zeer degelijke partij waarbij er totaal geen klasseverschil was met de thuisploeg. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong na een mooie voetballende actie op de rechterflank en dito afwerking. Onze Koartjes waren echter niet uit hun lood geslagen en konden vrij snel gelijk maken nadat Mersad Karahmet een hoekschop met het hoofd in doel verlengde.

Met deze 1-1 stand werd de rust bereikt. (Meteen het startschot voor de lokale jeugd om met meer dan 100 man het veld massaal te betreden en zelf tot actie over te gaan - zelden gezien in eerste provinciale…)

Na de rust opnieuw een zeer gretig Exc Kaart dat bij wijlen zeer mooie acties op de mat legde. Onze Koartjes gingen ijverig en vol overgave op zoek naar een verdiende voorspong en deze kwam er ook met nog ongeveer 20 minuten op de klok. Een voorzet van Wim Parmentier van aan de achterlijn werd door een lokale verdediger aan de eerste paal in doel verlengd. Onze groen-witten hadden deze voorsprong zeker niet gestolen. Met man en macht werd deze voorsprong verdedigd en indien mogelijk werd er zelfs op zoek gegaan naar een veilige 1-3 voorsprong. Scheidsrechter Wuyts liet een vijftal minuten overspelen en in de 95e minuut werd de 1-2 voorsprong alsnog uit handen gegeven…. Bij een laatste KFC Nijlen actie werd de bal voor doel gezwiept en deze verdween na wat geharrewar voor het doel van Steve van Mirlo tegen de netten. Nadat onze Koartjes opnieuw afgetrapt hadden werd de wedstrijd afgefloten. Met uitzondering van enkele fanatiekelingen moesten zelfs de meeste lokale supporters eerlijkheidshalve bekennen dat hun ploeg vandaag een punt gestolen had en Exc Kaart het meeste aanspraak kon maken op de 3 punten. De feiten zijn echter wat ze zijn. Slechts 1 punt en de andere staartploegen die door winst vandaag een grotere kloof maken. De volgende 3 wedstrijden (tegen Rapid Leest, Ternesse en St Job) beloven alvast zeer belangrijk te worden. Met de spirit van de laatste 2 weken moeten ook tegen deze teams de broodnodige punten gehaald kunnen worden. Afspraak volgende week zondag om 14u30 voor de thuiswedstrijd tegen Rapid Leest.

Ploegopstelling Exc Kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck (90’ Jaspers), Matkovic, Walschaerts, Karahmet (69’ Lambrechts) Parmentier, Kerstens, Eysackers, Coppieters (75’ Ooms), Beenens, De Meyer

Geel : Beenens

Laatst aangepast ( zondag 16 november 2014 21:00 )

 

PostHeaderIcon RODE DUIVELS OP GROOT SCHERM

BEL WAL

 

PostHeaderIcon EXC KAART U6

U6DONK

 

PostHeaderIcon EXC KAART - KFC LILLE : 2 - 1

Eerste elftal verslaat competitieleider!!!

Dag en nacht verschil in vergelijking met vorig weekend. Dat is het minste wat we kunnen zeggen na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen competitieleider KFC Lille. Ons eerste elftal nam na een moeilijke week een vliegende start toen Wim Parmentier reeds na 3 minuten de score kon openen toen hij een doorsteekpas van Nick Beenens magistraal in doel verlengde. Aan gedrevenheid, overgave en spelvreugde geen gebrek deze middag. Onze jongens wisten de supporters te plezieren. Het leek alsof de bezoekende supporters uit Lille een voorgevoel hadden want zij waren op één hand te tellen… Onze Koartjes gingen rusten bij een verdiende 1-0 stand en ook na de rust zagen we een zeer gretig spelend Exc Kaart. Onze groen-witten gingen op zoek naar de 2-0 maar werden inde 60e minuut op de counter gepakt toen De Cnaep een voorzet vanop de linkerflank voorbij onze goalie Steve Van Mirlo schoot. Ook nu lieten onze Koartjes de koppen niet hangen en er werd jacht gemaakt op een tweede treffer. De ingevallen Niels (Johnson) Lambrechts bleek een gesel voor de bezoekers. Op de rechterflank was hij steeds 3 stappen sneller dan zijn tegenstrever (die dan ook prompt gewisseld werd). In de 70e minuut kon Wim Parmentier vanop de achterlijn de bal nog voor doel brengen en de goed gevolgde en net ingevallen Kevin Ooms tikte de 2-1 binnen. Enkele minuten later kreeg Kevin na opnieuw een splijtende rush van Niels Lambrechts op de rechterflank de mogelijkheid om zijn tweede van de middag te scoren maar de bal werd in laatste instantie nog geraakt door de bezoekende doelman alvorens hij kon afwerken. De bezoekers zagen de bui reeds hangen en begonnen meer met hoge ballen te werken. De gelijkmaker kwam er gelukkig niet. De wedstrijd eindigde met de nodige frustratie bij de bezoekers waar na het eindsignaal Van Lieshout nog getrakteerd werd op een rode kaart. Gezien de sterke collectieve prestatie van heden zou het niet fair zijn om uitblinkers naar voor te schuiven. De jongens die vandaag op het veld kwamen toonden allen zeer veel vechtlust en een “over mijn lijk” mentaliteit. Proficiat jongens ! Volgende week een nieuwe uitdaging op het terrein van Nijlen.

Ploegopstelling Exc Kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck, Matkovic, Walschaerts, Karahmet (66’ Lambrechts), Parmentier, Kerstens, Eysackers, Coppieters (69’ Ooms) , Beenens, De Meyer.

Geel : Eysackers

Verslag : W. Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 09 november 2014 19:51 )

 

PostHeaderIcon WEEKENDWEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAALILL

BALKAALIL

Laatst aangepast ( woensdag 05 november 2014 20:18 )

 

PostHeaderIcon HEIKANT BERLAAR - EXC KAART : 3 - 1

De Excelsior Kaart supporters die vandaag de verplaatsing mee maakten naar Heikant Berlaar kregen een zeer teleurstellend Exc Kaart te zien. Onverzorgde passing, geen beleving, geen spelvreugde en opnieuw een vroege achterstand. Na amper 2 minuten werd onze verdediging reeds koud gepakt en kon Steve Van Mirlo zich een eerste keer omdraaien. De Exc Kaart supporters die iets langer hadden moeten aanschuiven voor de werken op de Ring rond Lier waren net op tijd om he tweede tegendoelpunt in de 20e minuut mee te pikken… Onze jongens slaagden er amper in om de thuisdoelman te bedreigen. Het grootste gevaar in de eerste helft kwam er ironisch genoeg toen een thuisverdediger de bal gevaarlijk ontzette vlak voor het eigen doel. Wie hoopte op een herhaling van het Branddonk scenario in de tweede periode kwam bedrogen uit.

Ook de tweede helft was nog maar net op gang gefloten of het stond 3-0. De thuisploeg kreeg nog verschillende mogelijkheden om de score verder uit te diepen maar verzuimden steeds. Ook de invallers konden het tij niet doen keren in een wedstrijd waar al het goede van de afgelopen weken in de verdoemenis werd gespeeld. In de loop van de tweede helft kwam Exc Kaart nog met 10 te staan na een tweede geel voor Jaspers. In de 91e minuut scoorde Sil Boeykens met een afstandsschot de 3-1. Eerlijkheidshalve kunnen we dit moeilijk een “eerredder” noemen. Door dit verlies en de winst van Ternesse neemt Exc Kaart opnieuw de rode lantaarn over. Volgend weekend wacht een confrontatie met de eerste in de rangschikking, KFC Lille. Hopelijk krijgen de Exc Kaart supporters dan een gretiger en meer geinspireerd Exc Kaart te zien…

Opstelling Exc Kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck, Kerstens, Jaspers, Walschaerts, Eysackers (59 Karahmet), Ooms, Parmentier, Coppieters ('59 Boeykens) , Lambrechts, De Meyer (45' Van Bergen), Ooms

2 keer geel : Jaspers

Verslag : Werner Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 02 november 2014 20:29 )

 

PostHeaderIcon EXC KAART - KFC HOUTVENNE : 0 - 0

Exc Kaart behaalde vandaag een zeer verdiend punt tegen het 3e geklasseerde Houtvenne.

Opnieuw een aangename partij aan de Rustoordlei waarbij onze groen-witten zeker niet onder moesten doen voor de bezoekers uit Houtvenne. Nick Beenens en Bryan De Meyer kwamen in de startende elf in de plaats van de geel geschorsten Coppieters en Jaspers. Verder koos trainer Jan Lemmens voor Niels Lambrechts in de aanvalslinie in plaats van de op de bank startende Sil Boeykens. Het jonge Exc Kaart legde enkele mooie acties op de mat in een eerste periode die al bij al evenwichtig verliep. Bij de bezoekers kwam goalgetter Peter Nys amper in het stuk voor.

Ook na de pauze een gedreven Exc Kaart dat meermaals gevaarlijk voor de dag kwam. Op basis van het aantal kansen hadden onze jongens misschien wel meer verdiend dan het éne punt. Bij de bezoekers kwam een zeer bedrijvige en goed spelende Maico Gerritsen ook bijna tot scoren maar zijn schot spatte uiteen op de deklat. Kort voor affluiten werden de bezoekers nog tot 10 herleid na rood voor Nurullah Kocak. De 0-0 kan dus als een correcte eindstand omschreven worden in een partij die gezien het aantal kansen wel één of meerdere doelpunten verdiende. Door dit gelijkspel en het verlies van Ternesse geeft Exc Kaart de rode lantaarn door een de blauw-gelen uit Wommelgem. Volgend weekend wacht er een belangrijke verplaatsing naar Heikant Berlaar. Na al het mooie dat we de laatste weken te zien kregen hopen we volgende week opnieuw een driepunter te kunnen scoren.

Ploegopstelling Exc Kaart :

Van Mirlo, Vandenhoeck, Matkovic, Walschaerts, Ooms (75’ Karahmet), Parmentier, Kerstens, Eysackers, Lambrechts (’59 Boeykens) , Beenens (’81 Van Bergen), De Meyer

Geel : Beenens, Lambrechts

Verslag : W Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 26 oktober 2014 20:35 )

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 28

Nieuwsflash

Voetbalongeval

Info uitgestelde wedstrijden: 0900-00081

Uitslagen Eerste Elftal

Footbel infolink

Voetbalexpress

Competitie:
zo nov 30 @14:30
Ternesse - EXC KAART
zo dec 07 @14:30
EXC KAART - St job
zo dec 14 @14:30
EXC KAART - Mariekerke
zo jan 04 @14:30
K.GR KATELIJNE - EXC KAART
zo jan 11 @14:30
EXC KAART - WUUSTWEZEL
zo jan 18 @14:30
SCHRIEK - EXC KAART
za jan 24 @19:30
DE KEMPEN - EXC KAART
Login