Hoofdsponser Site

murprotec_small

Vergaderingen:
di sept 23 @20:00
Dagelijks bestuur + SR . Afgev
di sept 23 @20:00
Bespreking
Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag12
mod_vvisit_counterGisteren211
mod_vvisit_counterDeze week948
mod_vvisit_counterVoorbije week1711
mod_vvisit_counterDeze maand4499
mod_vvisit_counterVoorbije maand8278
mod_vvisit_counterSinds begin558937

Vandaag: sept 19, 2014

PostHeaderIcon K.F.C. Excelsior Kaart

PostHeaderIcon WEDSTRIJDBAL EXC KAART - KSV SCHRIEK

WB210914

 

PostHeaderIcon VOLGENDE WEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

kaartschriek

 

PostHeaderIcon WUUSTWEZEL - EXC KAART : 1 - 0

0 op 9, geen enkel doelpunt gescoord, 4 doelpunten tegen en een laatste plaats in 1e provinciale Antwerpen. Dat zijn de harde feiten na 3 speeldagen…

Vandaag ging ons eerste elftal met 1-0 kopje onder bij onze buren van Wuustwezel. Dat er na het eindsignaal geen grotere nederlaag op de bordjes stond was voornamelijk het gevolg van de thuisploeg die zeer kwistig met de kansen omsprong en meerdere “binnenleggers” alsnog en soms onbegrijpelijk de nek omwrong . Ook onze doelman Steve Van Mirlo kwam enkele keren gepast tussenbeide om een gemaakt doelpunt te vermijden. In de 16e minuut moest Steve zich wel gewonnen geven op een mooi uitgespeelde actie van Wuustwezel afgewerkt door Roel Jongenelis.

Exc Kaart kon hier zeer weinig tegenover stellen en in de eerste periode werd de thuisdoelman nooit bedreigd. Opnieuw moesten we vaststellen dat het wapen waar Exc Kaart de laatste jaren meermaals op kon teren (het collectief en de nodige gezonde vechtlust) ver te zoeken was.

Na de pauze bleven Sil Boeykens en Koen Schockaert in de kleedkamer. Hun plaats werd ingenomen door Mersad Karahmet en Bryan De Meyer. De tweede periode was er iets meer beleving en werden er toch enkele kansen gecreëerd met onder meer een kopbal van Oscar Coppieters op het doelhout. Ook de thuisploeg was nog meermaals gevaarlijk maar verzuimde steeds om de score verder uit te diepen. De wedstrijd werd alzo afgefloten met een 1-0 winst voor de thuisploeg. Volgende week ontvangt Exc Kaart KSV Schriek in eigen huis.

Voor een fotoverslag van de wedstrijd gelieve te klikken op onderstaande foto.

wuuskaart

 W. Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 14 september 2014 19:52 )

 

PostHeaderIcon EXC KAART - GROEN ROOD KATELIJNE : 0 - 1

Met een 0-1 verlies tegen Groen Rood Katelijne sloot ons eerste elftal ook de eerste thuiswedstrijd van het seizoen zonder puntenwinst af. In de opwarmingsfase viel Wim Walschaerts reeds gekwetst uit met een liesblessure. Oscar Coppieters nam zijn plaats in de startende elf over.

Al in de beginfase kregen onze Koartjes een waarschuwing met een kopbal van de bezoekers die door Tim Verbeke van de lijn gehaald werd. Langs Kaart zijde noteerden we een schot van Wim Parmentier dat op het doelhout uiteenspatte. Na 35 minuten kwamen de bezoekers wel tot scoren nadat Maxim Put de bal voorbij Steve van Mirlo kon schieten na geharrewar en enkele afgeblokte schoten in de grote rechthoek. Net voor rust werden de bezoekers tot 10 herleid nadat de bezoekende captain Kevin Huysmans terecht rood kreeg voor een onnodige overtreding op Kevin Van Bergen. Voordien had er ook reeds een van de bezoekende verdedigers rood moten krijgen voor een fout op de doorgebroken Sil Boeykens. Deze overtreding werd echter slechts met geel bestraft en een vrije trap die niets opleverde.

Met de man-meer-situatie hadden onze Koartjes in de tweede helft wel veel meer balbezit dan de tegenstrever. Er werden een aantal kansen gecreëerd maar zowel Mersad Karameth als Koen Schockaert misten van kortbij. De bezoekers kropen met allen voor hun doel en creëerden amper nog kansen. Onze Koartjes kwamen niet meer tot scoren en beëindigden de wedstrijd dus met een 0-1 verlies. Door de uitslagen van de andere teams in de reeks staat Exc Kaart voorlopig alleen laatste met 0 op 6. Volgen weekend worden er best punten gepakt in de derby op Wuustwezel.

Voor foto's van deze wedstrijd klik op onderstaande link. (met dank aan huisfotograaf Herman)

KAKAT3

 

W. Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 07 september 2014 19:27 )

 

PostHeaderIcon WEDSTRIJDBAL EXC KAART - G.R. KATELIJNE

WB070914

 

PostHeaderIcon EXC KAART KICK-OFF

Hieronder vindt U de nieuwe uitgave van onze Exc. Kaart Kick-Off.

U kan de gehele publicatie lezen door op de voorpagina te klikken.

Veel leesplezier !

kick off 092014

Laatst aangepast ( zaterdag 06 september 2014 05:23 )

 

PostHeaderIcon VOLGENDE WEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAARTGRKATELIJNE

 

PostHeaderIcon FC MARIEKERKE - EXC KAART : 2 - 0

Precies om 15 uur gaf ref Ruud Volders het eerste fluitsignaal van de competitie 2014-2015 voor ons eerste elftal.

Met FC Mariekerke kreeg ons eerste elftal meteen één van de titelkandidaten voor de kiezen. FC Mariekerke bewees dat deze status gerechtigd is en startte zeer sterk. De eerste 20 minuten kregen onze jongens zeer weinig grip op het spel en moesten ze de wet van de sterkste ondergaan. Onze doelman Steve Van Mirlo behoedde onze Koartjes meermaals tegen een achterstand met puike reddingen en was zo in de aanvangsfase de beste man in de groen-witte rangen. Na de eerste 20 minuten kon Exc Kaart het evenwicht ietwat herstellen maar tot uitgespeelde kansen kwamen we nooit.

Ook na de pauze begon FC Mariekerke zeer sterk met een trap tegen de kruising na een drietal minuten. In de 53e minuut was het dan toch raak voor de blauw-witten met een doelpunt van oude bekende Ben Van Hooydonck. Exc Kaart bleef vrij slordig in de opbouw en vele ballen gingen verloren met verre ballen in de diepte. Tussendoor onderscheidde Steve van Mirlo zich opnieuw met enkele gepaste tussenkomsten. Met de inbreng van de zeer snelle Jatte kon FC Mariekere nog meer op de counter spelen. Gelukkig liep deze snelle spits verscheidene malen in de buitenspelval van Exc. Kaart. Na balverlies van Mersad Karahmet werd Jatta echter opnieuw de diepte in gestuurd en hij zette met een splijtende actie de 2-0 eindstand op het bord. Onze Koartjes beginnen de competitie dus met een nederlaag. Volgend weekend wacht met G R Katelijne de eerste thuiswedstrijd. We hopen dat onze Koartjes dan de 3 punten in eigen huis kunnen houden.

W Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 31 augustus 2014 20:02 )

 

PostHeaderIcon U15 ELFTALLEN

u15

 

PostHeaderIcon U6 ZOEKEN NOG PLOEGMAATJES

Ook onze jongste Koartjes zijn ondertussen begonnen met de trainingen. Heeft ook uw zoon of dochter zin om deel uit te maken van ons U6 team (5-jarigen) neem dan contact op met onze jeugdwerking op het nummer 0494/573.393 voor meer info.

015f520fa02257b36099125db820e657040b4d2748

 

 

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 26

Nieuwsflash

Voetbalongeval

Info uitgestelde wedstrijden: 0900-00081

Uitslagen Eerste Elftal

Footbel infolink

Voetbalexpress

Competitie:
zo sept 21 @15:00
EXC KAART - Schriek
zo sept 28 @15:00
EXC KAART - De Kempen tl
Login