Hoofdsponser Site

murprotec_small

Vergaderingen:
di jan 27 @20:00
BESPREKING & SR TRAINERS
di feb 03 @20:00
BESTUUR
di feb 10 @20:00
DAG . BESTUUR + AFGEV EN TRAINERS
di feb 17 @20:00
BESPREKING + SPELERS
di feb 24 @20:00
BESTUUR
di mrt 03 @20:00
BESPREKING + SR TRAINERS
di mrt 10 @20:00
DAG , BESTUUR ,AFGEV EN TRAINERS
Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag92
mod_vvisit_counterGisteren262
mod_vvisit_counterDeze week354
mod_vvisit_counterVoorbije week2222
mod_vvisit_counterDeze maand7834
mod_vvisit_counterVoorbije maand10010
mod_vvisit_counterSinds begin600182

Vandaag: jan 27, 2015

PostHeaderIcon K.F.C. Excelsior Kaart

PostHeaderIcon VIDEOVERSLAG : DE KEMPEN - EXC KAART

Voor al de supporters die afgelopen zaterdag niet aanwezig waren op FC DE KEMPEN kunnen we enkel maar aanraden om toch een te gaan zitten voor onderstaand viedoverslag en te genieten van de wereldgoals in deze wedstrijd... Wat een goals....

Voor meer wereldgoals : nu zondag om 15 u afspraak op Exc Kaart voor de wedstrijd tegen Turnhout.

 

kaartkempen

Laatst aangepast ( maandag 26 januari 2015 19:14 )

 

PostHeaderIcon FC DEKEMPEN - EXC. KAART : 2 - 3

Exc Kaart zet onwaarschijnlijke reeks neer !

Bij aankomst te Tielen bleek dat de dooi minder zijn job had gedaan in de “stille en koude” kempen.

Ne het eerste fluitsignaal was direct duidelijk dat onze Koartjes het best overweg konden met het gedeeltelijk sneeuwvrij gemaakt terrein. De lokale verdedigers hadden alle moeite van de wereld om secuur uit te verdedigen. Na 18 minuten spelen kon Kevin Ooms gebruik maken van een slecht ontzette bal in de thuisverdediging en Kevin kennende aarzelde hij niet om een vanop ongeveer 25 meter zijn kanon te richten naar de thuisdoelman Cliff Mardulier. Wat volgde was een wereldgoal met een bal die via het bovenste doelhout in de kruising verdween. 0-1 op de bordjes ! Exc Kaart ging op dit elan verder en even later ging een zeer aanwezige Nick Beenens door op de rechterflank. Hij slalomde tot aan de doellijn om dan via de benen van de thuisdoelman en de deklat zijn schot in corner te zien verdwijnen. Een koude douche in de 43e minuut toen Miljkovic met de kop een voorzet van op de linkerflank achter Steve Van Mirlo liet verdwijnen. Het typeert echter het huidige Kaart dat ze niet bij de pakken blijven zitten en een minuut later stond het reeds 1-2 nadat Bryan De Meyer een hoekschop van Tom Eysackers mooi en staalhard voorbij Mardulier kopte. Onze Koartjes alsnog met een voorsprong de rust in. Na de deugddoende koffie was het FC De Kempen dat het beste uit de kleedkamers kwam. Onze Koartjes hadden meer moeite om de duels te winnen en kwamen meer onder druk te staan. Gelukkig leidde dit niet tot echt uitgesproken kansen. In de 62e minuut achtte Wim Parmentier de tijd gekomen om zich ook in de annalen van deze wedstrijd te schrijven. Hij kreeg net over de middenlijn de bal toegespeeld aan de linker zijlijn. Hij ging nog even door en zag toen de thuisdoelman vrij ver uit zijn doel staan. Wim aarzelde niet en schoot van aan de zijlijn naar het thuisdoel. Zijn bal verdween prachtig over Cliff Mardulier in doel. Meteen de tweede wereldgoal deze avond. 1-3 en Exc Kaart op rozen ! De meegereisde Exc Kaart werden opnieuw verwend. Toch werd het nog spannend nadat de ingevallen Kalis bij een aarzeling in de Exc Kaart verdediging met nog 9 minuten te spelen de aansluitingstreffer kon scoren. Het was bibberen tot de laatste seconde (niet alleen door de opnieuw opzettende vorst) maar onze jongens konden de 2-3 vasthouden en een prachtige 22 op 24 (ja u leest het goed!) realiseren. Met deze overwinning behouden onze Koartjes op zijn minst 4 punten voorsprong in het tweede periodekampioenschap met nog 2 later te spelen inhaalwedstrijden op het programma. Deze namiddag moeten Ternesse en Lille nog aan de bak dus mogelijkerwijze wordt deze voorsprong nog verder uitgediept !

PLOEGOPSTELLING EXC KAART : Van Mirlo, Vandenhoeck, Jaspers, Walschaerts, Karahmet, Ooms (80’ Hubeau), Parmentier, Beenens,Kerstens, Eysackers, De Meyer

GEEL : Vandenhoeck, Eysackers

Laatst aangepast ( zondag 25 januari 2015 09:26 )

 

PostHeaderIcon JEUGD EN RESERVEN AFGELAST !!!

ANTWERPEN
VOETBAL
24/01/2015 - 25/01/2015
 
Het Provinciaal Comité van Antwerpen heeft beslist om tijdens het weekend van 24 en 25 januari 2015 over te gaan tot een afgelasting van volgende wedstrijden (competitie, vriendschappelijk en tornooien):
Dames
Reserven
Jeugd
G-voetbal
Ook wedstrijden op synthetisch terrein zijn niet toegestaan
 

PostHeaderIcon KSV SCHRIEK - EXC KAART : 0 - 1

Exc Kaart neemt prima start in 2015 !

Na meer dan een maand (verlengde) winterstop stond er vandaag terug een competitiewedstrijd op de agenda. Een verplaatsing naar het derde geklasseerde KSV Schriek was de moeilijke opdracht. Door de blessure van Matkovic en de uit blessure op de bank startende Coppieters kwamen Ooms en Jaspers in de basiself op het zwaar te bespelen terrein van KSV Schriek. Van bij aanvang bleek dat de gretigheid van de laatste wedstrijden voor de winsterstop geenszins verdwenen was en Exc Kaart startte met veel overtuiging. Er werden direct enkele kansen samengespeeld en na 13 minuten werkte Kevin Ooms zich mooi vrij net buiten de grote rechthoek. Zijn staalhard schot verdween zeer mooi in de rechter doelhoek. Thuisdoelman Verelst had geen enkel verhaal tegen deze pegel. Een verdiende voorsprong. Exc Kaart speelde verder een zeer degelijke eerste periode en de thuisploeg kreeg amper kansen bij mekaar gespeeld. Kevin Ooms kreeg nog een nieuwe mogelijkheid om de score verder uit te diepen toen de bal van ver op de linkerflank staalhard voorgebracht werd. Doelman Verelst kwam echter gepast tussenbeide en kon zo zijn team voor een 0-2 achterstand behoeden. Rusten bij 0-1.

Direct na de pauze kreeg Kevin Ooms een perfecte kans om Exc Kaart op 0-2 te brengen maar hij besloot ietwat te haastig met een lob over doel. De thuisploeg knokte zich meer en meer in het spel maar onze verdediging stond zeer volwassen en secuur te spelen. We noteerden langs beide kanten nog enkele mooie kansen, een prima save van Steve Van Mirlo en vooral het schot van Wim Parmentier dat door de thuisdoelman met een prachtsave uit het doel gehaald werd verdiende meer. Na ongeveer 94 minuten spelen maakte ref Colebunders een einde aan deze spannende wedstrijd. 0-1 op het bord en een 19 op 21 tijdens de laatste 7 westrijden. Door de overwinning behoudt Exc Kaart ook 4 punten voorsprong op Ternesse in de strijd om de tweede periode. Met nog 3 wedstrijden in de 2e periode ziet dit er beter en beter uit. Volgende zaterdagavond zouden onze jongens zowel in het klassement als in de strijd om de tweede periode een prima zaak kunnen doen op FC De Kempen.

Ploegopstelling Exc Kaart : Van Mirlo, De Meyer, Vandenhoeck, Jaspers, Walschaerts, Karahmet (87'Lambrechts) , Ooms (75' Coppieters), Parmentier, Beenens, Kerstens, Eysackers

Verslag : W. Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 18 januari 2015 19:50 )

 

PostHeaderIcon AFGELASTINGEN jeugd + reserven

Het Provinciaal Comité van Antwerpen heeft beslist om tijdens de periode van vrijdag 16 tot en met donderdag 22 januari 2015 over te gaan tot een afgelasting van volgende wedstrijden (competitie, vriendschappelijk en tornooien):

  • Reserven
  • Jeugd


Ook wedstrijden op synthetisch terrein zijn niet toegestaan.

Laatst aangepast ( vrijdag 16 januari 2015 13:10 )

 

PostHeaderIcon EXC KAART ONTVANGT WUUSTWEZEL

KAAWWE

 

PostHeaderIcon WEDSTRIJDEN WEEKEND 3+4 JANUARI AFGELAST !

AFGELAST

Laatst aangepast ( vrijdag 02 januari 2015 15:04 )

 

PostHeaderIcon WINTERSTOP

Met de 3-1 overwinning tegen FC Mariekerke werd het voetbaljaar 2014 succesvol afgesloten.

Onze spelers, trainers en medewerkers genieten nu van een verdiende winterstop.

Het bestuur wenst de gehele Exc Kaart gemeenschap alvast opperbeste feestdagen en een spetterende start van 2015.

KAART

 

 

PostHeaderIcon EXC KAART - FC MARIEKERKE : 3 - 1

Exc Kaart zette de positieve lijn van de afgelopen weken verder met een verdiende 3-1 overwinning tegen het FC Mariekerke van o.a. Ben Van Hooydonck en de op de bank startende Paul Heylen.

Voor aanvang van de wedstrijd werd onze goalie Steve Van Mirlo door onze club gehuldigd voor zijn 250e officiële wedstrijd in het eerste elftal van Exc. Kaart. Langs deze weg nogmaals een dikke proficiat voor de jubilaris.

Reeds na 2 minuten kon er langs Exc Kaart gejuicht worden nadat Oscar Coppieters een mooie actie van Karahmet op de rechterflank onhoudbaar voorbij de bezoekende doelman Janssens schoot. Een perfecte start dus voor onze Koartjes. Nadat na ongeveer een kwartier één van de bezoekende verdedigers handspel maakte net buiten de grote rechthoek kreeg Nick Beenens op vrije trap een volgende mogelijkheid om de score verder uit te diepen. Zijn keihard getrapte vrije trap verdween via het lichaam van Tom Eysackers in het bezoekende doel. Een verdiende 2-0 voorsprong tegen FC Mariekerke dat nog geen enkele kans kon forceren. Nadien moest Exc Kaart wat gas terugnemen en na het geblesseerd uitvallen van Oscar Coppieters was het even zoeken om terug meer evenwicht in het elftal te krijgen. Net voor rust werd er bij een hoekschop voor FC Mariekerke te veel ruimte gegeven aan Ben Van Hooydonck die vanuit een scherpe hoek mooi binnenschoot voorbij Steve Van Mirlo. Ook na de pauze een sterk spelend Exc Kaart dat vooral qua mentaliteit, vechtlust en teamgeest het verschil kon maken met FC Mariekerke. Nadat een alom tegenwoordige Wim Parmentier de diepte in gestuurd werd kon de bezoekende doelman enkel foutief een einde maken aan deze aanval. De bal verdween op de stip en Wim Parmentier aarzelde niet om het scorebord op 3-1 te zetten. Nadien kwam de nieuwe thuisoverwinning niet meer in het gedrang. Met deze nieuwe overwinning zet Exc Kaart een prachtige reeks neer van 16 op 18 en een nieuwe sprong in het klassement naar een 8e plaats en vermelding in de linker kolom. Ook in het 2e periodekampioenschap doet Exc Kaart een prima zaak. Onze groenwitten staan na 6 wedstrijden op een 1e plaats met een voorsprong van 4 punten op naaste achtervolger Ternesse. Een mooi sportief einde van het voetbaljaar 2014 met een groep die voor mekaar door het vuur gaat en wekelijks de over mijn lijk mentaliteit tentoon spreidt. Nu volgt een verdiende winterstop en op zondag 4 januari mogen onze jongens opnieuw aan de bak tegen het op een 2e plaats geklasseerde Groen Rood Katelijne.

Opstelling : Van Mirlo, Vandenhoeck, Kerstens, De Meyer, Matkovic, Walschaerts, Karahmet, Parmentier, Beenens, Eysackers (78’ Lambrechts), Coppieters (30’ Ooms)

Geel : Ooms

Verslag : W Cruysweegs

Voor de foto's van de wedstrijd gelieve HIER te klikken

stev250

Laatst aangepast ( zondag 14 december 2014 23:23 )

 

PostHeaderIcon VOLGENDE WEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAAMARI

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 29

Nieuwsflash

Voetbalongeval

Info uitgestelde wedstrijden: 0900-00081

Uitslagen Eerste Elftal

Footbel infolink

Voetbalexpress

Competitie:
zo feb 01 @15:00
EXC KAART - FC TURNHOUT
za feb 07 @19:30
ANTONIA - EXC KAART
zo feb 15 @15:00
EXC KAART - BRANDDONK
zo feb 22 @15:00
HOUTVENNE - EXC KAART
Login