Hoofdsponser Site

murprotec_small

Vergaderingen:
di okt 21 @20:00
Dag.bestuur + Afgev + Trainers
di okt 28 @20:00
Bespreking + SR Trainers
di nov 04 @20:00
Bestuur
di nov 11 @20:00
Bespreking + spelers
di nov 18 @20:00
Dag . Bestuur+ afgev + trainers
di nov 25 @20:00
Bestuur
Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag172
mod_vvisit_counterGisteren306
mod_vvisit_counterDeze week478
mod_vvisit_counterVoorbije week1497
mod_vvisit_counterDeze maand4633
mod_vvisit_counterVoorbije maand7432
mod_vvisit_counterSinds begin566503

Vandaag: okt 21, 2014

PostHeaderIcon K.F.C. Excelsior Kaart

PostHeaderIcon BRANDDONK - EXC KAART : 2 - 2

In een wedstrijd met 2 gezichten won Exc Kaart een verdiend punt op het terrein van Branddonk.

Scheidsrechter Daniel Bosmans had de wedstrijd nog maar net op gang gefloten of het stond al 1-0. Binnen het kwartier werd de voorsprong van de thuisploeg zelfs verdubbeld. Des te erger aangezien het twee vermijdbare doelpunten waren. Een erg koude douche op deze toch wel uitzonderlijk zonnige oktoberzondag… Ons eerste elftal bracht er in de eerste speelhelft zeer weinig van terecht en mocht al bij al nog tevreden zijn met de 2-0 ruststand.

Na de pauze zagen we een heel ander Exc Kaart. Nu werd er wel beter en geconcentreerder gevoetbald en was ook de nodige gezonde agressiviteit aanwezig. Niet onverdiend kwamen onze jongens dan ook op 2-1 na een doelpunt van de opnieuw zeer bedrijvige Oscar Coppieters. Onze jongens gingen door op dit elan maar toen achtte scheidsrechter Daniel Bosmans de tijd gekomen om alle aandacht op zich te vestigen. (remember Beerschot Wilrijk – Exc Kaart van vorig seizoen toen hij Wim Walsschaerts zeer vroeg in de wedstrijd en onterecht naar de douche verwees na eerst een fout in het voordeel van ExC kaart niet gefloten te hebben). Bij een actie in de grote rechthoek werd Oscar Coppieters foutief gestopt. Wat een strafschop had moeten zijn werd door scheids Daniel Bosmans geïnterpreteerd als een “schwalbe” (niettegenstaande de lijnrechter in eerste instantie ook voor strafschop waaide). Bosmans haalde ook meteen het gele karton boven voor Coppieters en aangezien dit zijn tweede van de namiddag was mocht Oscar vroegtijdig de kleedkamers opzoeken. Een tiental minuten later incasseerde ook Jan Jaspers zijn tweede gele kaart van de namiddag en hij mocht Oscar vervoegen in de kleedkamer…. Onze jongens toonden echter zeer veel karakter en de thuisploeg kwam amper nog over de middenlijn. Bij een volgende uitbraak werd Wim Parmentier foutief gestopt door de laatste man van Branddonk. Strafschop en … neen geen rood maar geel voor de verdediger van Branddonk. De strafschop werd succesvol omgezet door Wim Parmentier en de 2-2 stond met 9 tegen 11 op het bord ! Bij de thuisploeg groeide de frustratie en in de allerlaatste minuut ging thuisspeler Bram Wuyts al te driest door op Steve Van Mirlo. Direct rood voor Wuyts.

Niet veel later werd de wedstrijd afgefloten. We zagen vanmiddag 4 doelpunten, 7 gele en 3 rode kaarten.

Opstelling Exc Kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck, Matkovic, Jaspers, Walschaerts, Ooms (71’ Beenens) , Parmentier, Boeykens (60‘ Lambrechts), Kerstens, Eysackers (83’ De Meyer), Coppieters.

Geel : Walschaerts

2 keer geel : Coppieters, Jaspers

 

Voor foto's van de wedstrijd gelieve te klikken op onderstaande foto.

brakaa

Verslag : W Cruysweegs

 

PostHeaderIcon EXC KAART - KFC ANTONIA : 2 - 1

Na het goede spel in de twee vorige wedstrijden volgde vandaag dan ook eindelijk de eerste driepunter na de 2-1 overwinning tegen KFC Antonia.

Opnieuw een gretig en collectief sterk Exc Kaart dat voetbaltechnisch de betere was van KFC Antonia. De verdediging stond opnieuw secuur te spelen en ook vooraan werden er een hele reeks kansen gecreëerd. Na handspel binnen de grote rechthoek kon Wim Parmentier vanop de stip de 1-0 stand op het bord zetten. Niet lang na de pauze kon de mee opgerukte Darko Matkovic enkel foutief gestopt worden en de bal werd logisch op de stip gelegd. De strafschop welke opnieuw getrapt werd door Wim Parmentier werd deze keer gestopt door de bezoekende doelman. Niet veel later zag het er nog slechter uit toen Niels Kloek een teruggekaatste bal keihard hoog in doel schoot. 1-1.

Met de inbreng van Bryan De Meyer, Koen Schockaert en Niels Lambrechts kwam Exc Kaart opnieuw enkele keren gevaarlijk voor de dag. Zeker de snelle Niels Lambrechts bleek een gesel voor de bezoekende verdedigers. Hij kreeg enkele kansen om de 2-1 op het bord te zetten maar de kansen die er bij de Prov. Reserven steeds ingaan gingen nu steeds net naast. Uitstel van executie voor de bezoekers want bij een volgende aanval werd een harde pegel van Koen Schockaert afgeblokt maar de aanstormende en klaar kijkende Oscar Coppieters kon de 2-1 mooi binnen leggen naast de bezoekende doelman Hermans. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar en zo was de eerste driepunter van het seizoen een feit. Eindelijk loon naar werken in een wedstrijd die gezien het aantal uitgespeelde kansen een hogere score voor onze jongens had verdiend !!

Opstelling Exc Kaart :

Van Mirlo, Vandenhoeck, Matkovic, Jaspers, Walschaerts, Ooms (80’ De Meyer), Parmentier, Boeykens (75’ Schockaert), Kerstens, Eysackers ( 75’ Lambrechts), Coppieters

Voor foto's van onze eerste overwinning klik op onderstaande foto.

kaaant

 

Graag maken we ook van de gelegenheid gebruik om onze Provinciale Reserven te feliciteren met de prachtige reeks die zij reeds op de mat legden. Zij staan momenteel zéér verdiend op een eerste plaats in het klassement na alle 6 tot op heden gespeelde wedstrijden winnend afgesloten te hebben. Zij scoorden reeds 28 keer en moesten nog maar 5 tegendoelpunten slikken. Proficiat !

Verslag : W. Cruysweegs

 

Laatst aangepast ( maandag 13 oktober 2014 14:47 )

 

PostHeaderIcon WEEKENDWEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

kaart antonia

 

PostHeaderIcon FC TURNHOUT - EXC KAART : 1 - 1

Na de veelbelovende prestatie van vorig weekend werden vandaag de “nullen” eindelijk van de tabellen gespeeld. Op het terrein van één van de titelkandidaten speelde ons eerste elftal een degelijke collectieve partij met een verdiende 1-1 als eindstand. FC Turnhout kwam op voorspong met een staalharde vrije trap van Roy Van Der Linden waarop onze doelman Steve Van Mirlo geen enkel verhaal had. Deze vrije trap kwam er na handspel van Jan Jaspers net buiten de grote rechthoek. Even later was het aan Jan Jaspers om “revanche” te nemen. Hij kopte een hoekschop mooi en onhoudbaar binnen aan de eerste paal. Meteen het eerste doelpunt van Exc Kaart in deze campagne. Tussendoor had Dieter Hubau ook al een mooie kans gehad om het eerste doelpunt voor Exc Kaart te scoren maar het was opnieuw net niet. Ook na de pauze een aangename en felbevochten wedstrijd waarbij zowel de thuisploeg als Exc Kaart de kans hadden om nog tot scoren te komen. Zo zweefde een vluchtschot van Koen Schockaert keihard voorlangs. Met dit gelijkspel zijn de nullen dus van de tabellen gespeeld. De prestaties van de twee afgelopen weken laten ons zeker hopen op meer. Volgende week ontvangen we Antonia in eigen huis. Het perfecte moment om de thuissupporters te verwennen en de eerste driepunter van het seizoen te scoren !

Opstelling Exc kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck, Matkovic, Jaspers, Walschaerts, Parmentier, Boeykens (63’ Schockaert), Kerstens, Eysackers, Coppieters, Hubau (44’ Ooms)

Geel : Matkovic

W. Cruysweegs

Laatst aangepast ( zondag 05 oktober 2014 19:13 )

 

PostHeaderIcon KAARTSE QUIZAVOND - 15/11/2014

13129111-0

 

PostHeaderIcon KAART - DE KEMPEN - MEDIA

Gisteren maakte Kempen TV een beeldverslag van de wedstrijd Exc Kaart - FC De Kempen. U kan dit bekijken door te klikken op op onderstaande foto

kaartdekempen

Ook onze huisfotograaf Herman was weer op post en zijn foto's kan je HIER bekijken.

Laatst aangepast ( maandag 29 september 2014 17:53 )

 

PostHeaderIcon EXC KAART - FC DE KEMPEN : 0 - 1

Ons eerste elftal speelde vandaag een zeer verdienstelijke wedstrijd. Voor één van de eerste keren dit seizoen zagen we een echte Exc Kaart mentaliteit waarbij er gevochten werd voor iedere bal en waarbij er collectief een puike prestatie geleverd werd met o.a. een zeer bedrijvige Matkovic, Kerstens en Eysackers. Het was een aangenaam kijkstuk met twee teams die mekaar in evenwicht hielden voor de rust. Langs beide kanten werden er enkele kansen gecreëerd waarbij we langs Exc Kaart kant vooral een splijtende actie op de linkerrflank noteren waarbij de voorzet van Wim Parmentier rakelings over gekaatst werd door Dieter Hubau.

Na de pauze meteen een koude douche voor Exc Kaart toen de bezoekers een bal die voorlangs leek te gaan toch nog terug voor doel konden brengen om dan eenvoudig binnen te leggen. Nadien was het weer Exc Kaart dat ten aanval trok maar ook vandaag ging de bal er niet in. Een bal op de deklat, een puike redding van Mardulier, een dubieuze beslissing van de scheids om de bal net buiten de grote rechthoek te leggen… Ook vandaag geen eerste doelpunt voor Exc Kaart.

Naar het einde van de wedstrijd toe begon scheidsrechter Wouters de pedalen te verliezen en zo eindigde deze wedstrijd vrij chaotisch met o.a. 2 gele kaarten en een uitsluiting voor Exc Kaart verdediger Bryan De Meyer. Niettegenstaande dit 0-1 verlies kunnen we de jongens die vandaag op de mat stonden weinig verwijten en hen enkel maar aanraden om de volgende wedstrijden met dezelfde strijdlust aan te vatten. Hopelijk volgend weekend wel loon naar werken bij de uitwedstrijd op FC Turnhout !

Laatst aangepast ( zondag 28 september 2014 18:38 )

 

PostHeaderIcon VOLGENDE WEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAART DE KEMPEN

WB28092014

 

 

Laatst aangepast ( dinsdag 23 september 2014 16:18 )

 

PostHeaderIcon EXC KAART - SCHRIEK : 0 - 1

Opnieuw geen punten voor ons eerste elftal.

De bezoekers uit Schriek gingen met de volle pot aan de haal nadat zij via strafschop op 0-1 kwamen net na de rust. De strafschop kwam echter wel tot stand na vermeend buitenspel waarvoor niet gefloten werd door scheidsrechter Arras. Ons eerste elftal was opnieuw onmondig en kon de bezoekende doelman amper bedreigen. Een vijftal minuten voor affluiten leek ons eerste elftal op weg naar de gelijkmaker nadat een fout van de bezoekende doelman terecht met een strafschop bestraft werd. De elftmeter getrapt door Aslan verdween echter hoog over doel. Opnieuw een nederlaag dus en een 0 op 12. Exc Kaart incasseerde nog maar 5 tegendoelpunten maar kwam deze competitie nog niet tot scoren. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd tegen Fc De Kempen.

Voor foto's van deze wedstrijd gelieve HIER te klikken.

W. Cruysweegs

 

PostHeaderIcon WEDSTRIJDBAL EXC KAART - KSV SCHRIEK

WB210914

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 26

Nieuwsflash

Voetbalongeval

Info uitgestelde wedstrijden: 0900-00081

Uitslagen Eerste Elftal

Footbel infolink

Voetbalexpress

Competitie:
zo okt 26 @15:00
EXC KAART - Houtvene
zo nov 02 @14:30
Heikant - EXC KAART
zo nov 09 @14:30
EXC KAART - Lille
zo nov 16 @14:30
Fc Nijlen - EXC KAART
zo nov 23 @14:30
EXC KAART - Rapit leest
zo nov 30 @14:30
Ternesse - EXC KAART
zo dec 07 @14:30
EXC KAART - St job
zo dec 14 @14:30
EXC KAART - Mariekerke
Login