Hoofdsponser Site

murprotec_small

Vergaderingen:
di dec 30 @20:00
bespreking +SR Trainers
di jan 06 @20:00
BESTUUR
di jan 13 @20:00
BESPREKING + SPELERS
Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag96
mod_vvisit_counterGisteren174
mod_vvisit_counterDeze week96
mod_vvisit_counterVoorbije week1163
mod_vvisit_counterDeze maand8597
mod_vvisit_counterVoorbije maand13382
mod_vvisit_counterSinds begin590935

Vandaag: dec 22, 2014

PostHeaderIcon K.F.C. Excelsior Kaart

PostHeaderIcon WINTERSTOP

Met de 3-1 overwinning tegen FC Mariekerke werd het voetbaljaar 2014 succesvol afgesloten.

Onze spelers, trainers en medewerkers genieten nu van een verdiende winterstop.

Het bestuur wenst de gehele Exc Kaart gemeenschap alvast opperbeste feestdagen en een spetterende start van 2015.

KAART

 

 

PostHeaderIcon EXC KAART - FC MARIEKERKE : 3 - 1

Exc Kaart zette de positieve lijn van de afgelopen weken verder met een verdiende 3-1 overwinning tegen het FC Mariekerke van o.a. Ben Van Hooydonck en de op de bank startende Paul Heylen.

Voor aanvang van de wedstrijd werd onze goalie Steve Van Mirlo door onze club gehuldigd voor zijn 250e officiële wedstrijd in het eerste elftal van Exc. Kaart. Langs deze weg nogmaals een dikke proficiat voor de jubilaris.

Reeds na 2 minuten kon er langs Exc Kaart gejuicht worden nadat Oscar Coppieters een mooie actie van Karahmet op de rechterflank onhoudbaar voorbij de bezoekende doelman Janssens schoot. Een perfecte start dus voor onze Koartjes. Nadat na ongeveer een kwartier één van de bezoekende verdedigers handspel maakte net buiten de grote rechthoek kreeg Nick Beenens op vrije trap een volgende mogelijkheid om de score verder uit te diepen. Zijn keihard getrapte vrije trap verdween via het lichaam van Tom Eysackers in het bezoekende doel. Een verdiende 2-0 voorsprong tegen FC Mariekerke dat nog geen enkele kans kon forceren. Nadien moest Exc Kaart wat gas terugnemen en na het geblesseerd uitvallen van Oscar Coppieters was het even zoeken om terug meer evenwicht in het elftal te krijgen. Net voor rust werd er bij een hoekschop voor FC Mariekerke te veel ruimte gegeven aan Ben Van Hooydonck die vanuit een scherpe hoek mooi binnenschoot voorbij Steve Van Mirlo. Ook na de pauze een sterk spelend Exc Kaart dat vooral qua mentaliteit, vechtlust en teamgeest het verschil kon maken met FC Mariekerke. Nadat een alom tegenwoordige Wim Parmentier de diepte in gestuurd werd kon de bezoekende doelman enkel foutief een einde maken aan deze aanval. De bal verdween op de stip en Wim Parmentier aarzelde niet om het scorebord op 3-1 te zetten. Nadien kwam de nieuwe thuisoverwinning niet meer in het gedrang. Met deze nieuwe overwinning zet Exc Kaart een prachtige reeks neer van 16 op 18 en een nieuwe sprong in het klassement naar een 8e plaats en vermelding in de linker kolom. Ook in het 2e periodekampioenschap doet Exc Kaart een prima zaak. Onze groenwitten staan na 6 wedstrijden op een 1e plaats met een voorsprong van 4 punten op naaste achtervolger Ternesse. Een mooi sportief einde van het voetbaljaar 2014 met een groep die voor mekaar door het vuur gaat en wekelijks de over mijn lijk mentaliteit tentoon spreidt. Nu volgt een verdiende winterstop en op zondag 4 januari mogen onze jongens opnieuw aan de bak tegen het op een 2e plaats geklasseerde Groen Rood Katelijne.

Opstelling : Van Mirlo, Vandenhoeck, Kerstens, De Meyer, Matkovic, Walschaerts, Karahmet, Parmentier, Beenens, Eysackers (78’ Lambrechts), Coppieters (30’ Ooms)

Geel : Ooms

Verslag : W Cruysweegs

Voor de foto's van de wedstrijd gelieve HIER te klikken

stev250

Laatst aangepast ( zondag 14 december 2014 23:23 )

 

PostHeaderIcon VOLGENDE WEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAAMARI

 

PostHeaderIcon EXC KAART - ST JOB : 3 - 0

Opnieuw feest bij Exc Kaart !

Met een 3-0 overwinning werd er overtuigend afstand genomen van het St Job van onze ex-coach Ken Bastin, dat in alle geledingen een klasse te kort kwam om het huidige Exc Kaart te bedreigen.

Onze buren uit Sint Job werden aangemoedigd door een grote schare supporters maar toch was het het Exc Kaart van coach Jan Lemmens dat van bij aanvang de wet dicteerde. Nadat twee gevaarlijke kopballen net naast en op het doelhout van de bezoekers belandden was het Wim Parmentier die op strafschop de score kon openen. Net voor rusten was het de beurt aan Oscar Coppieters om met een “halve volley” wereldgoal de score te verdubbelen. Onze jongens legden verschillende prachtige combinaties op de mat en ook in de tweede periode lukte St Job er niet één keer in om onze doelman Steve Van Mirlo serieus te bedreigen. Bij een copy-book aanval op de rechterflank werd uiteindelijk Wim Parmentier vrijgespeeld die zijn tweede van de namiddag kon binnentikken. Nadien was het enkel genieten van deze verdiende voorsprong die opnieuw drie punten opbrachten en de leidersplaats in de 2e periode. Met de overwinning maakt Exc Kaart ook een sprong in het klassement van de 15e naar de 10e plaats. Deze overwinning werd dan ook op gepaste wijze gevierd in onze kantine !

Een dikke proficiat dus voor het hele team dat eens te meer de bekende Exc Kaart mentaliteit liet bewonderen. Volgende week de eerste wedstrijd van de terugronde tegen het Mariekerke van “oude–bekenden” Ben Van Hooydonck en Paul Heylen. We hopen alvast om de zwakke prestatie van de openingsspeeldag tegen Mariekerke recht te zetten zodat de winterstop in een comfortabele positie kan aangevat worden.

Ploegopstelling : Van Mirlo, Walschaerts (35’ Ooms), Kerstens, Vandenhoeck, Matkovic (78’ Jaspers), Karahmet, Parmentier (69’ Lambrechts), Beenens, Eysackers, Coppieters, De Meyer

Geel : Coppieters

Verslag : Werner Cruysweegs

Voor foto's van deze wedstrijd gelieve te klikken op onderstaande foto

kaajob

 

PostHeaderIcon DE SINT BIJ EXC. KAART

Deze namiddag bezochten niet minder dan Sinterklaas en zwarte Piet met hun "schimmel" de brave Duiveltjes van Exc. Kaart. Voordien had ook Clown Olivier alle kinderen en ouders ook al vermaakt met zijn prachtige ballon kunstwerken. De Sint had ook voor alle Duiveltjes en zusjes/broertjes en geschenkzakje bij (met dank aan de gulle sponsors : Veteranen Exc Kaart, 't Kruidenierke, Carrefour en brandstoffen Joosen)

Voor alle foto's van deze namiddag gelieve te klikken op onderstaande foto

SINT

Morgen om 14u30 hebben we afspraak met een andere Sint, namelijk Sint Job.  Hopelijk ook dan vele supporters op post !

 

PostHeaderIcon KFC EXC KAART ONTVANGT KFC ST. JOB !

KAASIN

Zondag 7 december om 14u30 ontvangen we Sint Job dat eveneens aan een prachtige reeks bezig is. Zowel Exc Kaart als Sint Job staan met 10 op 12 aan de leiding in het 2e periodekampioenschap.
Het wordt meteen ook een blij weerzien met onze ex-coach Ken Bastin. Kom onze Koartjes naar de 13 op 15 schreeuwen. Voorafgaand spelen ook onze U6 de derby Exc Kaart - Sint Job. Hun aftrap om 13 uur.

Laatst aangepast ( maandag 01 december 2014 19:18 )

 

PostHeaderIcon TERNESSE - EXC KAART : 0 - 2

Exc Kaart beëindigt zegereeks van Ternesse.

Met Walschaerts, Beenens en Ooms in de basiself bij Exc Kaart stonden er bij onze groen-witten drie spelers op het wedstrijdblad met een Ternesse verleden. Een aangename en faire wedstrijd deze middag op het kunstgras aan het “Brieleke” geleid door een goed fluitende scheidsrechter Van Camp. Onze jongens startten fel en lieten Ternesse niet in de wedstrijd komen. In alle linies werd er voor iedere bal geknokt met veel druk op de tegenstrever. Achteraan zat Ternesse spits Anthony Dooms volledig in de greep van het verdedigende duo De Meyer Matkovic en voor hen speelden ook Walschaerts en Beenens een beresterke wedstrijd. Voorin verbeterde Coppieters zijn besttijd op de marathon. Exc Kaart zorgde de eerste 45 minuten voor de meeste druk maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. De thuisploeg slaagde er langs haar kant ook niet in om onze doelman Steve Van Mirlo te bedreigen. De tweede helft startte met hetzelfde spelbeeld. Na 60 minuten legde Karahmet na een mooie actie op links de bal perfect voor de voeten van Parmentier die deze kans niet liet liggen en verdiend de 0-1 op het bord zette. Karahmet trof ook nog de deklat met een staalharde pegel. De wedstrijd kon echter nog alle kanten uit tot Kevin Ooms een vijftal minuten voor affluiten de verdiende tweede treffer voorbij thuisdoelman Goris schoot. De driepunter kwam nadien niet meer in gevaar. Na een 12 op 12 het eerste puntenverlies voor Ternesse coach Degenaers. Langs Kaart zijde opnieuw twee doelpunten van Exc Kaart jeugdproducten vandaag. Anderzijds werd achteraan de 0 weer gehouden zodat onze Koartjes met slechts 17 tegendoelpunten de op één na minst gepasseerde verdediging hebben. 10 op 12 dus uit de laatste 4 wedstrijden voor Exc. Kaart en mee op kop in de tweede periode samen met St Job. Laat dit nu net de tegenstander zijn in de volgende thuiswedstrijd! Spanning verwacht dus volgende week zondag om 14u30 aan de Rustoordlei voor de thuiswedstrijd tegen het St-Job van ex-coach Ken Bastin. Allen op post om onze Koartjes naar een 13 op 15 te supporteren.

Ploegopstelling : Van Mirlo, Vandenhoeck, Matkovic, De Meyer, Beenens, Walschaerts, Kerstens, Karahmet, Parmentier (’89 Skoulos), Ooms, Coppieters (’82 Lambrechts)

Geel : -

Verslag : W Cruysweegs

 

PostHeaderIcon EXC KAART - RAPID LEEST : 3 - 1

Opnieuw driepunter in eigen huis !

De wedstrijd tegen Rapid Leest kon niet beter starten voor onze groen-witten. Na amper 4 minuten schilderde Tom Eysackers een vrije trap perfect voor doel. De bezoekende doelman Van Halle kon in eerste instantie zijn netten nog proper houden maar de afvallende bal werd door Wim Parmentier perfect en staalhard in doel geschoten tussen een resem bezoekende verdedigers. Rapid Leest bleek echter niet onder de indruk en het gevaarlijke bezoekende spitsenduo Verbruggen – De Jongh deed de Exc Kaart aanhang meermaals bibberen. Niet onverdiend kwam Rapid Leest langszij nadat de in de eerste periode zeer bedrijvige Pieter Verbruggen de bal na een mooie en snelle actie voorbij onze goalie Steve kon schieten.

Ne de rust moest Rapid Leest gas terugnemen. Nadat de uitgebroken Tom Eysackers foutief gestopt werd in de grote rechthoek door de bezoekende doelman Van Halle kon opnieuw Wim Parmentier de elfmeter binnenschieten. Zijn tweede van de namiddag ! De volledige Exc Kaart aanhang hoopte om deze week wel de volle buit over de streep te trekken…. Toch was er nog een wereldsave van Steve Van Mirlo nodig om de 2-2 te vermijden. Kort daarop spreidde Wim Walschaerts nogmaals zijn voetbalintellect ten toon door met een perfect getrapte bal invaller Kevin Ooms de diepte in te sturen. Kevin werkte de bal perfect voorbij de uitkomende Van Halle en de 3-1 einstand stond op het bord. Een namiddag waarbij alle doelpunten gescoord werden door Exc Kaart jeugdproducten. Dat verdient zeker ook een vermelding ! Volgend weekend opnieuw een zeer belangrijke wedstrijd op het terrein van Ternesse.

Ploegopstelling Exc Kaart : Van Mirlo, Vandenhoeck, Kerstens, De Meyer, Walschaerts, Matkovic, Karahmet (88’ Gys), Parmentier, Eysackers (75’ Ooms) , Coppieters, Beenens (75’ Jaspers)

Geel : Beenens, Matkovic, Eysackers, Parmentier

Verslag : Werner Cruysweegs

Voor de foto's van onze huisfotograaf Herman gelieve te klikken op onderstaande foto

kaarapid

Laatst aangepast ( zondag 23 november 2014 20:24 )

 

PostHeaderIcon PALINGSLAG

Gelieve er rekening mee te houden dat de formulieren van de Palingslag ten laatste dit weekend moeten binnengebracht worden. Gelieve te bezorgen aan de afgevaradigde van uw team die alles dan verzamelt en tesamen afgeeft aan de organisatoren.

Alvast bedankt !

palingslag

 

PostHeaderIcon WEEKENDWEDSTRIJD EERSTE ELFTAL

KAARAP

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 28

Nieuwsflash

Voetbalongeval

Info uitgestelde wedstrijden: 0900-00081

Uitslagen Eerste Elftal

Footbel infolink

Voetbalexpress

Competitie:
zo jan 04 @14:30
K.GR KATELIJNE - EXC KAART
zo jan 11 @14:30
EXC KAART - WUUSTWEZEL
zo jan 18 @14:30
SCHRIEK - EXC KAART
za jan 24 @19:30
DE KEMPEN - EXC KAART
zo feb 01 @15:00
EXC KAART - FC TURNHOUT
za feb 07 @19:30
ANTONIA - EXC KAART
zo feb 15 @15:00
EXC KAART - BRANDDONK
Login